logo
Contacteaza-ne:
Email: secretariat@socola.eu

Simpozionul National de Psihiatrie cu participare internationala ZILELE DIALOGULUI SOCIAL

Avem plăcerea să vă invităm să  luați parte la Simpozionul Național  „ Zilele dialogului social “ organizat în perioada 3-5 noiembrie 2016 în cadrul Institutului de Psihiatrie Socola Iași . Cu această manifestare încercăm să păstrăm tradiția anuală a întâlnirilor profesionale sub egida "Zilelor Spitalului Socola”.
Detalii suplimentare pe http://www.zilelesocolei.ro/
Vă așteptăm cu drag

Organizatorii Simpozionului


Invitatie Stabilirea Indicatorilor de validare a standardelor pentru managementul clinic în specialitatea psihiatrie

 

Stimați colegi,

 

Procesul de acreditare a spitalelor este un demers cu continuitate și cu o dinamică care trebuie să răspundă aspectelor specifice remarcate pe parcurs. Deoarece psihiatria reprezintă un astfel de domeniu, ANMCS a promovat o inițiativă de stabilire a noilor indicatori de validare a Standardelor pentru managementul clinic în specialitatea psihiatrie, încredințând Institutului de Psihiatrie „Socola” Iași elaborarea unei variante de lucru.

Vă invităm să luați parte la analiza indicatorilor de validare pentru standardele propuse în cadrul WorkShop-ului ” Stabilirea Indicatorilor de validare a standardelor pentru managementul clinic în specialitatea psihiatrie” prezidat de Vasile Cepoi Secretar de Stat și Președinte al Agenției Naționale de Management a Calității în Sănătate. Manifestarea face parte din „Simpozionul Zilele Dialogului Social” în cadrul „Zilelor Socolei,Iaşi 3-5 Noiembrie 2016”.

Vă atașăm documentul de lucru întocmit la nivelul Institutului de Psihiatrie „Socola” Iași.

 

 Simpozionul National de Psihiatrie cu participare internationala ZILELE DIALOGULUI SOCIAL in cadrul "Zilelor Institutului Socola".pdf

 

PROF.DR. ROXANA CHIRIȚĂ